ESMIE’S HAIRSTYLING
©  2019 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2019  All Rights Reserved

Blog

Coiffure award 2020

Twee dagen lang en dus in totaal 24 uur werd er op 31 oktober en 1 november weer super hard gewerkt aan 2 prachtige collecties voor de coiffure award 2020. De visagie lag dit jaar in handen van Dylan Zandkuil en de foto’s werden gemaakt door Irena Rocks Fotografie. Op donderdag werd de catering verzorgd door de allerliefste oma en vrijdag was het pizza dag, want zonder een hapje en een drankje hadden we dit niet met succes kunnen afronden. De foto’s mogen pas gepubliceert worden na 28 feb. dit is de dag dat bekend wordt gemaakt wie de genominbeerde zijn voor deze fel begeerde titel van de coiffure award. Dus we moeten nog heel veel geduld hebben voor we de prachtige collectie aan jullie mogen tonen. 

Woensdag 3 juli 2019

Fotoshoot met Model & Visagist Mayra Belle en Fotograaf Boudewijn: Binnenkort meer!

Maandag 3 mei

Yes, we did it again! Winnaar Gold Award 2019 Verkiezing van de leukste kapper en kapsalon. Voor de derde keer werd Esmie’s Hairstyling winnaar van de gemeente  Sittard-Geleen met de meeste stemmen en hoogste waardering. Winnaar van de GOLD AWARD. Hoe mooi is dat!!

Vrijdag 12 april

Photoshooting day: voor de Metamorfose wedstrijd by Roza Awetisian van Jean Paul Mynè Nederland en Top Hair magazine organiseerden samen weer een gave wedstrijd voor alle kappers in Nederland! Esmie’s Hairstyling deed hier uiteraard aan mee. Tot het laaste streden we mee in de top 10 van de vele inzendingen. Helaas zaten we niet bij de laatste drie, maar niet getreurd het was een top ervaring en wij feliciteren uiteraard alle winnaars met hun prijs.! Samen hebben we een dag hard gewerkt bedankt: Visagie: Dylan Zandkuil & fotografie by IrenaRocksPhotografie. Met trots presenteer ik hier mijn ingezonden collectie >

Maandag 7 januari

Esmie’s Hairstyling deed dit jaar voor het eerst mee aan de Nederlandse Coiffure Award, de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld.  Het is een wedstrijd op basis van haarmode-fotografie voor kappers in heel Nederland. Voor de collectie categorie: dames kapsels regio zuid, heb ik me laten inspireren door de jaren 80, een collectie waar ik heel trots op ben! Met trots presenteer ik hier mijn ingezonden collectie >

Actief als Ambassadeur

Samen met mijn andere ambassadeurs collega’s staan wij klaar als één team! Wij bieden U een frisse blik op de ANKO en vertellen met plezier & trots waar de ANKO voor staat, nl. betrokkenheid, samenwerking, inspiratie, daadkracht en niet onbelangrijk plezier in het werk. We staan regelmatig op beurzen, bezoeken kapsalon’s, delen cerificaten uit, bezoeken jubilarissen, en staan de pers te woord. Ieder professioneel kapper die met liefde en passie voor het vak verschil wil maken in onze geweldige creatieve kappersbranche, zou lid moeten zijn van de ANKO. Ons motto is samen sterk, want door de verbintenis met elkaar en kennis te delen maak je pas echt verschil! Als ambassadeurs hopen we dan ook samen een brede doelgroep te bereiken omdat we van mening zijn dat we het vakmanschap en ondernemerschap op hoog niveau moeten houden! Ons motto: Samen sterk! Uiteraard blijf ik mijn werkzaamheden als kapster met volle passie uitvoeren en blijf ik up-to-date met de nodige trainingen en cursussen.