© 2017 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2018  All Rights Reserved.

Haarwensen

Stichting Haarwensen

Haarwensen helpt jonge mensen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn geworden. Zij zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Haarwensen kan daarom niet bestaan zonder donaties. Het maken van een kwalitatief haarwerk is zeer arbeidsintensief en kostbaar. De kosten voor productie, het aanmeten en het onderhoud van de pruik liggen rond de € 1500,00.

Esmie’s Hairstyling zet zich graag

in voor dit goede doel!

Wil jij Haarwensen ook helpen, doneer dan jouw staart/ vlecht. Esmie’s Hairstyling knipt er kosteloos een nieuw model in. Mee doen aan deze actie? Lees hier de spelregels!

Ladies Night by Esmie's Hairstyling

voor Haarwensen!

We kijken met plezier terug op de 3 succesvolle ladies night’s , die we in het verleden hebben georganiseeerd in onze gemeente Sittad-Geleen-Born. Waarvan de laatste 2 t.b.v. waren voor het goede doel: Stichting Haarwensen Door de opbrengst van de vele sponsoren en een gigantische loterij van deze avonden konden we maar liefst € 2884,00 doneren aan Haarwensen. Momenteel wordt er weer druk gebrainstormd voor een vervolg!

Een dagje op bezoek bij

Haarwensen.

Een kwart van de goede doelen in Nederland heeft een kantoor op een dure toplocatie. Bekostigd van het geld dat door donateurs wordt gebracht. Als huisvestingskosten te hoog zijn, voelt dat alsof er geld aan de strijkstok blijft hangen. Maar niet bij Stichting Haarwensen!

Resultaat van onze Ladies Night ’17

“Ik ben zo trots om te mogen zeggen dat we met de opbrengst van de Ladies Night een kind blij hebben kunnen maken!” Stichting Haarwensen heeft de opbrengst gebruikt om een haarwerk te maken voor een meisje genaamd Rosa. Ze heeft Ectodermale Dysplasie dit betekent dat haar haar nauwelijks groeit, erg broos is en haar hoofdhuid op sommige plekken goed zichtbaar is. Wij wensen Rosa heel veel plezier met haar nieuwe look!
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
ESMIE’S

--Hairstyling--

Voor & Na