© 2017 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2018  All Rights Reserved.

Service

Geniet van de luxe en het gemak van de thuiskapster.

Geniet van de luxe en het gemak van de thuiskapster. Het behoud van kwaliteit en service in een ontspannen sfeer zijn gegarandeerd. Handdoeken hoeft U niet voor te zorgen. Ik maak gebruik van Scrummi, de eco-vriendelijke wegwerphanddoek. Heeft U een oogoperatie/ laserbehandeling ondergaan, dan biedt Facepro voldoende gezichtsbescherming.

SCRUMMI

Scrummi wegwerphanddoeken is dé uitvinding in de kappers wereld! * Crème de la crème van de eco-vriendelijke wegwerphanddoek. * Zachte textuur * Milieuvriendelijk * Hygiënisch systeem Ik gebruik Scrummi handdoeken, omdat ze beter zijn voor u, ons en het milieu!

Facepro

Spaarpunten systeem

Bij Esmie’s Hairstyling spaart U voor punten bij elke keer dat U afrekent, op voorwaarde U in het systeem staat. Met deze punten kunt U sparen voor korting op Uw aankoopbedrag van producten. Deze korting kan oplopen tot € 5,00 en is geldig bij producten van Pur Hair en POP Perfect on People. Een mooie beloning voor U als loyale klant. Geen gedoe met pasjes het kassasysteem onthoudt voor U uw puntentotaal. Weet U niet zeker of U in het systeem staat, vraag er dan gerust naar en dan zet ik U gegevens er in en kunt ook U profiteren van deze kortingen. **Spaarpunten zijn niet geldig in combinatie met andere acties.***

Kapper op de werkplek

Voor U als werkgever heeft dit vele voordelen. - Werknemers hoeven geen extra verlof op te nemen. - Het personeel zal met regelmaat geknipt worden en voor U zaak representatief voor de dag komen. -  Dit concept is makkelijk te implementeren voor zowel U als werkgever als voor de werknemers.
ESMIE’S

--Hairstyling--

Eenvoudig en toch zo briljant! Facepro geeft 100% bescherming voor de ogen, mond en huid tijdens knipbeurt en styling. Ideaal om te voorkomen dat er kleine haartjes of product in de ogen komen tijdens een knip- en/of föhnbehandeling, ook na een oogoperatie/ laserbehandeling. Ik werk met Facepro de unieke gezichtsbeschermer!
Spaarpunten zijn inwisselbaar bij ieder bezoek tot een max. van   250 punten per product!t qui aliqua.
Hoeveel zijn Uw punten waard? Bij elke besteding van 1 euro ontvang u 1 punt. 100 spaarpunten staan gelijk aan € 2,00.