© 2017 Esmie’s hairstyling.  Powered by ice hosting. Copyright 2018  All Rights Reserved.

Blog

Split-ender Pro

Hoe gezonder en glanzender het haar, hoe beter. Dat creëer je met het stijlvolle product van Split-Ender Pro, uitermate geschikt om alleen de gespleten haarpunten in de lengte van het haar te verwijderen en de haarlengte te behouden. Het haar krijgt een gezonde zijdeachtige glans en voelt zacht aan. Een ware luxe behandeling voor haar met langere lengtes!

In actie voor Linda.foundation

Toen ik hoorde over de actie van de ANKO, onze branche organisatie, voor LINDA.foundation heb ik geen moment getwijfeld en me direct opgegeven voor dit geweldig initiatief. 1 op de 9 gezinnen met kinderen groeien in Nederland op in armoede en kunnen een bezoekje aan de kapper niet veroorloven. Dat gaat mij en de andere kappers erg aan ons aan hart. En daarom knip ik mee aan de actie van LINDA.foundation. Omdat wij vinden dat iedereen een mooi geknipte coupe verdiend. Lees verder > DATUM: 27-01-2018 Bron text: Born Aktueel no. 1517 -                                                                                        “Het haar is een belangrijk aspect van ons uiterlijk, het is je trots en geeft je zelfvertrouwen. Een mooi geknipte coupe is dan ook iets dat meteen opvalt.”

POP Perfect on people

Het merk POP staat voor “Perfect on People” en viel mij direct al op social media op. Een geheel nieuw merk van Nederlandse bodem met een mooi fris stijlvol jasje.
Lees verder > Lees verder >
ESMIE’S

--Hairstyling--

Lees verder > Lees verder > Lees verder > Lees verder >
Wist je dat… Haarkleuringen zich beter hechten wanneer je de eerste 48 uur na het kleuren het haar niet wast!

ANKO Ondernemersscan van Esmie Post

Om meer zicht te krijgen op mijn kwaliteiten en aandachtspunten deed ik de ANKO Ondernemersscan. Het profiel dat daaruit rolde was niet bepaald doorsnee…
Meer info Meer info

Esmie's Hairstyling verkozen tot gemeente winnaar

Sittard-Geleen !!!!!

Gemeente winnaar Sittard-Geleen 2017, een mooie onderscheiding als blijk van waardering! Esmie’s Hairstyling staat daarnaast ook nog in de top 10 van provincie Limburg. De Silver award werd uitgereikt aan kappers met een hoge klanten beoordeling tussen 9.0 en 9.5 en aan kappers met het meeste aantal stemmen.
POP Silver shampoo Een shampoo met violet kleurpigmenten om de goud/gele gloed uit het haar te verwijderen. Geeft het haar een enorme vitamine boost, voor een stralende frisse haarkleur. Provitamine B5 hydrateert het haar en polymeren geven extra stevigheid aan het haar. Parabenen vrij